Arjen van der Cruijsen Lichtontwerp

Category

Lichtontwerp - Gobo projecties

Waarom

Met een gobo projectie val je binnen en buiten op en breng je op een originele manier je (reclame)boodschap over. Denk aan afbeeldingen, patronen, tekst, bewegwijzering of een combinatie. Maar ook het precies en gedetailleerd aanlichten van architectuur. Zonder lichthinder en lichtvervuiling. Duurzaam en kostenefficiënt.

Hoe

Een gobo projectie bestaat uit een projector (lamp met lenzen) en een gobo (soort dia van glas). Wij adviseren welk type projector(en) het meest geschikt is voor jouw project, meten de projectie in, creëren het gewenste ontwerp, verzorgen de productie van de gobo of gobo’s en stellen de projector af.

Resultaat

Opvallen in het straatbeeld, overbrengen van informatie en overzicht door originele bewegwijzering. Of je gebouw of de openbare ruimte aantrekkelijk verlicht voor bezoekers. Wat je ook verlicht, met een gobo projectie verlicht je op een aantrekkelijke manier en tegelijkertijd duurzaam, energiezuinig en kostenefficiënt. Goed voor mens en milieu.

efficiënt

met enkele projecties kun je een heel gebouw aanlichten

duurzam

> 20k uur

energiezuinig zonder lichtvervuiling en een lange levensduur

aantrekkelijk

originele en opvallende manier om bezoekers aan te trekken

Voorbeelden

Verschillende gerealiseerde
projecties ter inspiratie.

Onze werkwijze

Van ontwerp naar realisatie in
3 weken

We inventariseren jouw wensen. Wat wil je laten zien of onder de aandacht brengen? We bespreken waarvoor je de gobo projecties in wilt zetten en wat het gewenste effect is.

We nemen de maten op van de locatie waar de gobo projectie straks geplaatst wordt. Deze maten gebruiken we ook bij het ontwerpen van de gobo zodat het ontwerp straks goed en precies geprojecteerd wordt.

Aan de hand van jouw wensen en de opgenomen maten ontwerpen we de gobo. In deze stap visualiseren we jouw verhaal.

Als het ontwerp naar wens in, nemen we de gobo in productie. Dit betekent dat we het ontwerp onthoeken (passend maken op basis van de eerder opgenomen maten) en drukken op speciaal glas.

Wanneer de gobo’s gereed zijn begeleiden we de installatie en stellen we de projectoren af. Alles voor het het best mogelijke resultaat.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons en ontdek hoe we jouw wereld kunnen verlichten. Duurzaam en kostenefficiënt.